Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρον Έβερτον και Σάλκε για Μέγιερι

Ενδιαφέρον Έβερτον και Σάλκε για Μέγιερι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2013 16:09
Ενδιαφέρον για τον Μπάλαρζ Μέγιερι από Έβερτον, Σάκλε και ομάδες της Ισπανίας ισχυρίστηκε ο ατζέντης του Ούγγρου γκολκίπερ, σε δηλώσεις του στην «Nemzeti Sport».

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του άσου των «ερυθρόλευκων» έκανε γνωστό ότι η Έβερτον είχε κάνει καλή οικονομικά πρόταση στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, τονίζοντας όμως ότι ο ίδιος προτιμήσει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι υπάρχει νέο ενδιαφέρον από την ομάδα του Κέβιν Μιραλάς, όπως και από αυτή της Σαλκέ καθώς και από συλλόγους της Ισπανίας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Έβερτον, της Σάλκε αλλά και ομάδων από την Ισπανία. Η Έβερτον έκανε μία καλή οικονομικά πρόταση το καλοκαίρι για τον Μπάλαζ, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα παρά να κάνει το βήμα στην Αγγλία. Βέβαια και ο Ολυμπιακός επιθυμούσε την παραμονή του.

Το Φθινόπωρο έπαιξε τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στην συνέχεια είχε μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του. Αυτή την στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως ευτυχώς στα τελευταία παιχνίδια συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στην αρχική ενδεκάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.