Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Ντινγκά και Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός

«Έκλεισε» Ντινγκά και Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2013 00:21
Διπλή ενίσχυση στα χαφ για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Μονακό για τον δανεισμό του Ντελβέν Ντινγκά ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν και τον Σαμπου Γιαταμπαρέ με μεταγραφή από τη Μπαστιά.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντελβέν Ντινγκά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με την Μονακό για τον μονοετή δανεισμού του 25χρονου αμυντικού χαφ της Μονακό.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ωστόσο η νέα πληροφορία έχει να κάνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξασφάλισαν και ρήτρα απόκτησης ύψους 3 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, καθώς οι άνθρωποι των Πειραιωτών τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τη Μπαστιά για την απόκτηση του, και την Παρασκευή θα υπάρξουν και οι τελικές συζητήσεις ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τον 24χρονο άσο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα δώσει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ στην γαλλική ομάδα για τον διεθνή χαφ από το Μάλι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.