Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε νέο «πακέτο» από την Ανζί η Ντιναμό Μόσχας

Πήρε νέο «πακέτο» από την Ανζί η Ντιναμό Μόσχας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 16:09
Άλλο ένα… πακέτο παικτών από την Ανζί απέκτησε η Ντιναμό Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Γκαμπούλοφ, Σαμπά, και Ιόνοφ.

Μετά τους Κοκόριν, Ζιρκόφ και Ντενίσοφ, η Ντιναμό Μόσχας απέκτησε ακόμα τρεις παίκτες από την Ανζί, καθώς ανακοίνωσε τους Βλαντιμίρ Γκαμπούλοφ, Κρίστοφερ Σαμπά και Αλεξέι Ιόνοφ.

Πρόκειται για τον 29χρονο διεθνή Ρώσο τερματοφύλακα, τον 29χρονο διεθνή αμυντικό από το Κονγκό, και τον 24χρονο Ρώσο μεσοεπιθετικό, με τους τρεις να αποτελούσαν βασικά στελέχη της Ανζί.

Μάλιστα οι δύο τελευταίοι αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι από τους Νταγκεστανούς, ωστόσο η αλλαγή πολιτικής του συλλόγου, τους έχει φέρει να πουλάνε όλα τα «αστέρια» τους σε άλλες ομάδες προκειμένου να ξεφορτωθούν τα «βαριά» συμβόλαια.

Συγκεκριμένα οι αποχωρήσεις στην Ανζί έφτασαν σε διψήφιο νούμερο και πιο συγκεκριμένα στις 11. Σάτοφ (Ζενίτ), Γουίλιαν (Τσέλσι), Μπουσουφά, Λασανά Ντιαρά (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζοάο Κάρλος (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Κοκόριν, Γκαμπούλοφ, Σαμπά, Ιόνοφ (Ντιναμό Μόσχας) και έπεται συνέχεια, με τον Ετό να υπογράφει σήμερα για λογαριασμό της Τσέλσι.

Να σημειωθεί πως για αντάλλαγμα, η Ντιναμό Μόσχας παραχώρησε ως δανεικούς στην Ανζί τους μεσοεπιθετικούς Άλαν Γκαταγκόβ, Βλαντιμίρ Σομπόλεβ, τον σέντερ φορ Πάβελ Σολομάτιν αλλά και τον αμυντικό Αλεξάντρ Επουρεάνου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.