Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Εργοτέλη ο Μεχία

Και επίσημα στον Εργοτέλη ο Μεχία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 13:45
Παίκτης του Εργοτέλη κι επίσημα είναι ο Αλβάρο Μεχία, με τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό να υπογράφει και να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ.

Ο ισπανός αμυντικός έφθασε χθες στο Ηράκλειο όπου και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον περίμενε, και σήμερα αφού πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τον Εργοτέλη.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο «6» τόνισε αμέσως μετά τις υπογραφές πως έκανε την καλύτερη επιλογή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ελπίζω να είμαι υγιής, ώστε να έχω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω τον Εργοτέλη να φτάσει ψηλά», δήλωσε ο Μεχία.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Alvaro Mejia για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής με διεθνή απήχηση.

Ο 31ετών Ισπανός αμυντικός με τη σπουδαία καριέρα, αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2006-07.

Εκτός από τη Ρεάλ, έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Μούρθια και Αλμερία, στη Γαλλία με την Αρλ και στην Τουρκία με την Κόνιασπορ. Η παρουσία του Αlvaro Mejia, ενός ποδοσφαιριστή με τεράστια προσωπικότητα και σπουδαίες παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Εργοτέλη και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην ομάδα μας, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.