Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Στην Μπαρτσελόνα η κούπα!

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Στην Μπαρτσελόνα η κούπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2013 02:19
Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ισπανία κατέληξε στα χέρια της Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Ατλέτικο και κατέκτησε το Σούπερ Καπ χάρη στο 1-1 στην Μαδρίτη.

Μπορεί να πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ακόμα και έτσι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας για 11η φορά στην ιστορία της, καθώς ήρθε ισόπαλη δίχως σκορ απέναντι στην Ατλέτικο, και χάρη στο γκολ του Νειμάρ στο 1-1 της Μαδρίτης, κατέκτησε το τρόπαιο.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με την Μπαρτσελόνα, να μην καταφέρνει να δημιουργήσει καμία αξιόλογη φάση, παρότι είχε στη βασική της σύνθεση τον Μέσι και τον Νειμάρ.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πετύχουν ένα γκολ, καθώς στο 88’ κέρδισαν πέναλτι (λάθος απόφαση του διαιτητή), ωστόσο ο Μέσι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά!

Από την άλλη, η Ατλέτικο έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, με τον Βαλντές να νικάει στο 42’ τον Τουράν σε τετ-α-τετ, ενώ στο 56’ ο Ισπανός γκολκίπερ είπε ξανά «όχι» σε σουτ του Βίγια. Μάλιστα οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φιλίπε Λουίς.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το 11ο τρόπαιο για τους Καταλανούς στον θεσμό (με αυτή την ονομασία), ενώ παράλληλα είναι ο πρώτος τίτλος του Χεράρδο Μαρτινο ως τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.