Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και τυπικά στην Τότεναμ ο Λαμέλα, παίρνει και Έρικσεν!

Και τυπικά στην Τότεναμ ο Λαμέλα, παίρνει και Έρικσεν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 21:50
Παίκτης της Τότεναμ είναι και τυπικά ο Έρικ Λαμέλα, με τη Ρόμα να ανακοινώνει την μετακίνηση του παίκτη στην λονδρέζικη ομάδα, η οποία παράλληλα συμφώνησε με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν!

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Έρικ Λαμέλα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ, και παρότι η μεταγραφή του έδειχνε να «κολλάει», εν τέλει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα γίνει κάτοικος Λονδίνου, με την Ρόμα να ανακοινώνει την μεταγραφή του στους «πετεινούς».

Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 30 εκατ. ευρώ συν πέντε με τη μορφή μπόνους.

Και τυπικά στην Τότεναμ ο Λαμέλα, παίρνει και Έρικσεν!
Ωστόσο η Τότεναμ δεν σταματάει εκεί, καθώς όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, Μαρκ Όβερμαρς, οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα για την μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν, και το μόνο που μένει, είναι να επέλθει συμφωνία και με τον παίκτη.

Όπως ενημέρωσε ο Όβερμαρς, ο πρόεδρος του λονδρέζικου συλλόγου Ντάνιελ Λέβι, ταξίδεψε στην Ολλανδία και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του «Αίαντα» για τον 21χρονο διεθνή χαφ, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει η αγγλική ομάδα να συμφωνήσει και με τον παίκτη:

«Δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι να υπάρξουν υπογραφές. Ο Έρικσεν θα μιλήσει με την Τότεναμ και προφανώς αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του θα είμαστε πολύ λυπημένοι που θα τον χάσουμε».

Το σίγουρα είναι πως με αυτές τις κινήσεις φαίνεται πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ θα έχει αίσιο τέλος για τη «βασίλισσα», παρότι η μετακίνηση του από την Τότεναμ δείχνει να «κολλάει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.