Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ντακόλ και Πλατέλλα η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Ντακόλ και Πλατέλλα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2013 15:12
Το μεταγραφικό ντεμαράζ συνεχίζεται στην ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλη Πλατέλλα για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα.

Μετά τις προσθήκες των Τσιρίλο και Πόποβιτς, η ΑΕΚ απέκτησε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλη Πλατέλλα για 2+1 χρόνια.

Όσον αφορά τον πρώτο, η «Ένωση» απέκτησε τον 27χρονο βραζιλιάνο επιθετικό με κανονική μεταγραφή από τη Καλλιθέα χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνία.

Από την άλλη, η ΑΕΚ είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον 25χρονοςμεσοεπιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ξάνθη και από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της «Ένωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις συμφωνίες με τους Αlexandre D' Acol και Βαγγέλη Πλατέλλα. Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά διάρκειας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο. Mετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δήλωσαν:

Alexandre D' Acol

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της AEK. Εχω μεγάλη επιθυμία να δουλέψω σκληρά για να γυρίσει η ΑΕΚ στη θέση που πρέπει να είναι για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας".

Βαγγέλης Πλατέλλας

"Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψει η νέα μου ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη"».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.