Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και ξαφνικά... Πόποβιτς στην ΑΕΚ

Και ξαφνικά... Πόποβιτς στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2013 14:12
Μεταγραφή-έκπληξη για την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζντράβκο Πόποβιτς για τα επόμενα 2+1 χρόνια. «Ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία η ΑΕΚ», τόνισε ο παίκτης

Μια μέρα μετά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο, η ΑΕΚ απέκτησε ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ζντράβκο Πόποβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 30χρονος Κροάτης επιθετικός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ (2007-10), Ατρόμητο (2009-10) και Λεβαδειακό (2010-12), και πλέον θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Ένωσης» η οποία κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και «έκλεισε» τον παίκτη.

Ο ίδιος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Σίμουρκ στην οποία σημείωσε 6 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση:


Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κροάτη επιθετικό Zdravko Popovic.

Ο ποδοσφαιριστής ( ημ. γέννησης 02/01/1983 ) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή


"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ, μια ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στη προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που πρέπει να είναι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις από όλους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.