Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Λευκή» ισοπαλία στο «Όλντ Τράφορντ»

Πρέμιερ Λιγκ: «Λευκή» ισοπαλία στο «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 23:59
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ», στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον Ντέβιντ Μόγιες να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και από την άλλη τον Μουρίνιο να προβαίνει σε πειραματισμούς παρουσιάζοντας μια Τσέλσι χωρίς κλασικό φορ, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο «Όλντ Τράφορντ» σε ένα δυναμικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά με πολύ ένταση και τρεξίματα από τις δύο πλευρές, κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Η Γιουνάιτεντ έχοντας ως καλύτερο της παίκτη τον Γουέιν Ρούνεϊ, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις απέναντι στην εξαιρετική άμυνα της Τσέλσι.

Πρέμιερ Λιγκ: «Λευκή» ισοπαλία στο «Όλντ Τράφορντ»
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με σέντερ φορ τον Σούρλε σε ένα σύστημα που έμοιαζε περισσότερο σε 4-6-0 παρά 4-2-3-1, είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ντε Χέα.

Ίδια εικόνα και στην αρχή του δεύτερου μέρους, με τον Μουρίνιο να αλλάζει την κατάσταση στο 60’, βάζοντας τον Τόρες στην κορυφή της επίθεσης αντί του Σούρλε ο οποίος πήγε στη φυσική του θέση, και κάπου εκεί η Τσέλσι κατάφερε να αποκτήσει την κατοχή, ψάχνοντας τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μόγιες παίζοντας άμυνα για σεμινάριο δεν άφηναν ελεύθερους χώρους, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν στην Τσέλσι να απειλήσει σημαντικά.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι φώναζαν στο 62’ για χέρι του Λάμπαρντ εντός περιοχής, με τον διαιτητή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

*Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Χουάν Μάτα, βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Ισπανό να αποχωρεί από το «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Οι συνθέσεις:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Ρούνεϊ, Κάρικ, Γουέλμπεκ (78’ Γκιγκς), Κλέβερλι, Βαλένσια (67’ Γιάνγκ), Φαν Πέρσι

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Κέιχιλ, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ, Ντε Μπρούιν (60’ Τόρες), Αζάρ (93’ Αθπιλικουέτα), Σούρλε (87’ Μίκελ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.