Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Λαμέλα και πάει για Μάτα η Τότεναμ

«Έκλεισε» Λαμέλα και πάει για Μάτα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 17:21
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ, καθώς ο Αργεντινός άσος αναμένεται να βρεθεί στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να υπογράψει στους «πετεινούς». Πρόταση για την απόκτηση του Χουάν Μάτα αποκαλύπτει η «daily mail».

Μεταγραφικό ντεμαράζ στην Τότεναμ, καθώς μετά τη δεδομένη απόκτηση του αμυντικού Βλαντ Τσιρίτσες από την Στεάουα Βουκουρεστίου, οι «πετεινοί» «έκλεισαν» και τον Έρικ Λαμέλα ο οποίος θα βρεθεί στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες ώστε να υπογράψει.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα με την Λιβόρνο καθώς θεωρείται εκτός ομάδας, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, με τους «τζιαλορόσι» να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.

«Έκλεισε» Λαμέλα και πάει για Μάτα η Τότεναμ
Από την άλλη, όπως αποκαλύπτει η «daily mail», η Τότεναμ έκανε επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Χουάν Μάτα!

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει να αποκτήσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ως δανεικό, και η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τη απόκτηση του 25χρονου άσου, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, έκανε επίσημη πρόταση στην Τσέλσι, χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό που προσφέρει στους «μπλε».

Μετά και την απόκτηση του Γουίλιαν, ο Μάτα φέρεται πως θα έχει περιορισμένο ρόλο στη φετινή Τσέλσι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο ωστόσο να δηλώνει πως υπολογίζει πολύ στον Ισπανό άσο και πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.