Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πρώτο «τρίποντο» για Παρί, έκοψε τη… φορά της Σεντ Ετιέν η Λιλ

Σαμπιονά: Πρώτο «τρίποντο» για Παρί, έκοψε τη… φορά της Σεντ Ετιέν η Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 02:03
Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία επικράτησε με 2-1 της Ναντ εκτός έδρας χάρη στα τέρματα των Καβάνι και Λαβέτσι. «Έσπασε» το αήττητο της Σεντ Ετιέν η Λιλ.

Χρειάστηκε να φτάσει στην τρίτη αγωνιστική για να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο» η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν η οποία επικράτησε δύσκολα με 2-1 στην έδρα της Ναντ.

Σκόρερ δύο πρώην… Ναπολιτάνι, με τον Καβάνι να ανοίγει το σκορ στο 24ο λεπτό, ενώ ο Λαβέτσι στο 73’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του η οποία είχε ισοφαριστεί προσωρινά στο 53’ χάρη σε αυτογκόλ του Άλεξ.

Σαμπιονά: Πρώτο «τρίποντο» για Παρί, έκοψε τη… φορά της Σεντ Ετιέν η Λιλ
Από την άλλη, με γκολ του Καλού, η Λιλ επικράτησε με 1-0 της Σεντ Ετιέν που δεν κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία στο Σαμπιονά.

Οι «στεφανουά» έχοντας επικρατήσει των Αζάξιο και Γκινγκάμπ, έψαχναν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Λιλ η οποία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλού στο 37’ πήρε τη νίκη με 1-0.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Νις έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Αζάξιο, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής


Παρασκευή

Μονακό-Τουλούζ 0-0

Σάββατο

Βαλανσιέν-Μαρσέιγ 0-1

Μπορντό-Μπαστιά 1-0

Εβιάν-Ρεν 1-2

Γκινκάμπ-Λοριάν 2-0

Λιόν-Ρεμς 0-1

Μονπελιέ-Σοσό 2-1

Κυριακή

Λιλ-Σεντ Ετιέν 1-0

Αζαξιό-Νις 0-0

Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.