Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Είπε ναι στα 100 εκατ. ευρώ  για Μπέιλ η Τότεναμ»!

«Είπε ναι στα 100 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Τότεναμ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 01:52
Όπως αποκαλύπτει η «dailymail», η Τότεναμ αποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής την πρόταση ύψους 86 εκατ. λιρών (λίγο πάνω από 100 εκατ. ευρώ) της Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου,

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της dailymail», η διοίκηση της Τότεναμ είπε το «ναι» στην πρόταση της Ρεάλ ύψους λίγο πάνω από 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ουαλού άσου.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, ο πρόεδρος των «πετεινών», Ντανιέλ Λέβι είχε συνάντηση στην Μαδρίτη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και με τον μάνατζερ του παίκτη, Τζόναθαν Μπαρνέτ και εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει η καταβολή των χρημάτων σε τρεις δόσεις, με τον Λέβι μάλιστα να υπόσχεται κάποιο «αντάλλαγμα» στη Ρεάλ, σε περίπτωση που αυτή καταθέσει σε μικρό χρονικό διάστημα το χρηματικό πόσο.

Μάλιστα εφόσον τα νούμερα επιβεβαιωθούν επίσημα, τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς ξεπερνάει αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 που είχε κοστίσει 93 εκατ. ευρώ τη «βασίλισσα».

Να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο παίκτης θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο απολαμβάνοντας εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν περίπου τις 350 χιλιάδες ευρώ (300 χιλιάδες λίρες).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.