Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέο σοκ για Λιόν, νίκη στο 84' για Μαρσέιγ

Σαμπιονά: Νέο σοκ για Λιόν, νίκη στο 84' για Μαρσέιγ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2013 00:15
Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Σοσιεδάδ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιόν γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ρεμς. Νίκη στο 84’ για Μαρσέιγ.

Η καταρρακτώδης βροχή δεν εμπόδισε τη Ρεμς να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Λιόν η οποία μετά το δύο στα δύο, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, με τον Γκρενιέ μάλιστα να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 72’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Έτσι, τέσσερα λεπτά μετά ο Φόρτες σόκαρε το «Ζερλάν», διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την Ρεμς.

Νίκη στο 84’ για Μαρσέιγ


Σαμπιονά: Νέο σοκ για Λιόν, νίκη στο 84' για Μαρσέιγ
Από την άλλη, το τρία στα τρία έκανε η Μαρσέιγ η οποία χωρίς να εντυπωσιάσει, έφυγε με το 1-0 από την έδρα της Βαλενσιέν. Σκόρερ ο Ζινιάκ ο οποίος σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι, δίνοντας τη λύση για την ομάδα του στο 84’.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μονπελιέ με γκολ στο 90+4’ επικράτησε της Σοσό με 2-1, ενώ νίκη πήρε και η Μπορντό η οποία κέρδισε με 1-0 την Μπαστιά.

Νικήτρια στο ντέρμπι της Βρετάνης αναδείχθηκε η Γκινγκάμπ η οποία κέρδισε με 2-0 την Λοριάν, ενώ «διπλό» πήρε η Ρεν η οποία επικράτησε της Εβιάν με 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.