Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Στάριτζ για Λίβερπουλ, δεν αρκούσε ο Μιραλάς για Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Στάριτζ για Λίβερπουλ, δεν αρκούσε ο Μιραλάς για Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 22:55
Με τον Ντάνιελ Στάριτζ να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα στο «Βίλα Πάρκ» και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Δεν αρκούσε ο Μιραλάς στην Έβερτον.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Λίβερπουλ η οποία επικράτησε της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» με 1-0, χάρη σε γκολ του Στάριτζ στο 21ο λεπτό, ο οποίος μάλιστα έφτασε τα 7 γκολ στα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε ξανά τη λύση στους «κόκκινους» οι οποίοι ζορίστηκαν για να κρατήσουν το προβάδισμα τους και χρειάστηκαν ξανά τις υπηρεσίες του Σίμον Μινιολέ, ο οποίος μετά το πέναλτι που έπιασε στο 89’ απέναντι στην Στόουκ, έσωσε ξανά την ομάδα του δηλώνοντας «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Δεν αρκούσε ο Μιραλάς στην Έβερτον, το έσωσε στο 88’ η Σαουθάμπτον


Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Στάριτζ για Λίβερπουλ, δεν αρκούσε ο Μιραλάς για Έβερτον
Μετά την ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Νόριτς, η Έβερτον «κόλλησε» ξανά, αυτή την φορά κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, καθώς παρότι ήταν ανώτερη δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη 0-0 και να αναζητάει ακόμα την πρώτη της νίκη.

Τα «ζαχαρωτά» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν και δύο δοκάρια κόντρα στην Γουέστ Μπρομ χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Κέβιν Μιραλάς να ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, και μόνιμη πηγή κινδύνου στην εστία των φιλοξενούμενων για όσο αγωνίστηκε (αντικαταστήθηκε στο 73’ από τον Νέισμιθ σε μία περίεργη κίνηση του Μαρτίνεθ).

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Στάριτζ για Λίβερπουλ, δεν αρκούσε ο Μιραλάς για Έβερτον
Από την άλλη, την πρώτη της νίκη ψάχνει και η Νιούκαστλ η οποία έμεινε ισόπαλη 0-0 με την Γουέστ Χαμ, έχοντας μάλιστα δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Αμεόμπι.

Ισόπαλο (1-1) ήρθε και το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Σάντερλαντ στο «Σεντ Μέρις», με την ομάδα του Χάρη Μαυρία (εκτός αποστολής) να προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τζιακερίνι, ωστόσο ο Φοντέ στο 88’ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Τέλος, την πρώτη της νίκη πανηγύρισαν Χαλ και Στόουκ, με την πρώτη να κερδίζει την Νόριτς με 1-0, ενώ η δεύτερη επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα με ανατροπή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής


Σάββατο

Φούλαμ-Άρσεναλ 1-3 (77’ Μπεντ / 14’ Ζιρού, 41’, 68’ Ποντόλσκι)

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 0-0

Χαλ-Νόριτς 1-0 (22’ πεν. Μπρέιντι)

Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ 0-0

Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ 1-1 (88’ Φοντέ / 3’ Τζιακερίνι)

Στόουκ-Κρίσταλ Παλας 2-1 (58’ Άνταμ, 62’ Σόουκρος / 31’ Σαμάκ)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 0-1 (21' Στάριτζ)

Κυριακή

Κάρντιφ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Τότεναμ-Σουόνσι (18:00)

Δευτέρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.