Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Είχε το μυαλό του στο… σεντόνι ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Είχε το μυαλό του στο… σεντόνι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 21:21
Τρεις μέρες πριν την μεγάλη ρεβάνς με την Σάλκε, ο ΠΑΟΚ γνώρισε εύκολα την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, δείχνοντας πολλά προβλήματα.

Το μυαλό του στο… σεντόνι φαίνεται πως είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την εμφάνιση του στη Γερμανία, προβλημάτισε απέναντι στον Παναιτωλικό που πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 στο Αγρίνιο.

Μπόγιοβιτς (27’) και Μελισσάς (45’) οι σκόρερ των γηπεδούχων οι οποίοι «κλείδωσαν» τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχαν και χαμένο πέναλτι στα τελευταία λεπτά με τον Καμαρά.

Από την άλλη ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και σίγουρα η εμφάνιση του «έκρουσε» τον κώδωνα του κινδύνου τρεις ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Σάλκε για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90’ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72’ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (80’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (69’ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46’ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46’ Αθανασιάδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.