Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Σάλκε, δύσκολα η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Σάλκε, δύσκολα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 19:19
Συνεχίζει να απογοητεύει το κοινό της η Σάλκε, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από το Αννόβερο τρεις ημέρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία στα τρία για Μπάγερν η οποία όμως προβλημάτισε.

Απογοήτευσε για μια ακόμα αγωνιστική η Σάλκε η οποία ηττήθηκε με 2-1 από το Αννόβερο και έμεινε χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα.

Οι «βασιλικοί μπλε» ξεκίνησαν άσχημα, καθώς έμειναν πίσω στο 15’ με εκτέλεση πέναλτι του Χούστι, ενώ παράλληλα αποβλήθηκε ο Χέβεντες. Στο 45’ ο Ντιούφ διπλασίασε το σκορ για το Αννόβερο το οποίο άγγιξε και το 3-0 στις αρχές της επανάληψης.

Ωστόσο ο Ζαλάι μείωσε για την Σάλκε σε 2-1 στο 55’, ενώ η γερμανική ομάδα έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Μάλιστα το Αννόβερο έμεινε με δέκα παίκτες στο 74’, λόγω αποβολής του Χούστι, ωστόσο η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύτηκε, και εν τέλει στο 85’ έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Φουχς, με αποτέλεσμα να εκμηδενιστούν οι όποιες ελπίδες της για την ισοπαλία.

Δύσκολα η Μπάγερν


Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Σάλκε, δύσκολα η Μπάγερν
Για ακόμα ένα παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου δεν έπεισε με την απόδοση της, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Νυρεμβέργη και να κάνει το τρία στα τρία στη Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην «σφιχτή» αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος και ούτε ο Γκέτσε που ξεκίνησε βασικός στο ντεμπούτο του δεν μπόρεσε να προκαλέσει προβλήματα.

Μάλιστα, στο 31’ ο Αλάμπα έχασε πέναλτι, ενώ ο Γκίντσεκ της Νυρεμβέργης σημάδεψε το δοκάρι του Νόιερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκουαρντιόλα έριξε στο παιχνίδι τους Μίλερ και Κρόος, κινήσεις που βοήθησαν την Μπάγερν να ανεβάσει ρυθμούς, και εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη με τα τέρματα των Ριμπερί (69’) και Ρόμπεν (78’).

Στα άλλα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-2 της Γκλάντμπαχ, ενώ νίκη πανηγύρισε και η Μάντς η οποία κέρδισε με 2-0 την Βόλφσμπουργκ.

Τέλος, σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι, Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 3-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.