Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 16:50
Την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Φούλαμ με 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ», με τον Ποντόλσκι να βρίσκει δύο φορές δίχτυα. Έπαιξε για 15 λεπτά ο Καραγκούνης.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Άρσεναλ επικράτησε εύκολα της συμπολίτισσας Φούλαμ με 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά αμυντικά κενά των γηπεδούχων και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων ως το ημίχρονο με τα γκολ των Ζιρού (14’) και Ποντόλσκι (41’).

Στο δεύτερο μέρος, ο Γερμανός άσος ο οποίος φέρεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, διπλασίασε τα τέρματα της Άρσεναλ στο 68’, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι και έγινε, με τον Μπεντ να μειώνει απλώς στο 77’ για τη Φούλαμ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κότατζερς».

Στο παιχνίδι είχε περάσει δύο λεπτά πριν το γκολ της Φούλαμ και ο Γιώργος Καραγκούνης, ωστόσο μπήκε σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.