Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δύο προτάσεις για Μπέιλ έχει καταθέσει η Ρεάλ!

Δύο προτάσεις για Μπέιλ έχει καταθέσει η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 15:52
Δύο διαφορετικές προτάσεις για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ έχει καταθέσει στην Τότεναμ η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε το BBC. «Έλλειψη σεβασμού τα ποσά που δίνει η Ρεάλ» το σχόλιο του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Χεράλδο Μαρτίνο.

Νέα τροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το BBC, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει δύο επίσημες προτάσεις στον αγγλικό σύλλογο και περιμένει άμεσα απάντηση.

Η πρώτη φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή από την Τότεναμ, τότε ο Μπέιλ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία. Παρόλα αυτά το ποσό θα δοθεί σε ισόποσες δόσεις μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Από την άλλη, η δεύτερη πρόταση αγγίζει τα 86 εκατ. ευρώ, με την Τότεναμ να λαμβάνει όλο το ποσό άμεσα, ενώ έχει παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσει και κάποιον παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Αυτές οι δύο προτάσεις βρίσκονται στα γραφεία της Τότεναμ, με την Ρεάλ να περιμένει απάντηση ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ουαλού άσου δεν άφησε αδιάφορη την Μπαρτσελόνα, με το τεχνικό της, Χεράλδο Μαρτίνο να κάνει λόγο για προκλητικά ποσά:

«Ο Μπέιλ είναι ένας παρά πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όμως τα νούμερα που ακούγονται αποτελούν έλλειψη σεβασμού για τον κόσμο που ζούμε σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.