Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 21:21
Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άλκμααρ ο Ατρόμητος, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Περιστέρι, και πλέον κυνηγάει θαύμα για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Tο γκολ του Ατρομήτου ο Παπαδόπουλος.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο «πλήρωσε» το κακό της 25λεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το οποίο επέτρεψε στην Άλκμααρ να πετύχει δύο γκολ με τους Γκούντμουντσον (51’) και Γιόχανσον (74’) και ουσιαστικά να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 76’ με πέναλτι του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο στις καθυστερήσεις δέχθηκαν 3ο τέρμα από τον Γκούντμουντσον ύστερα από αντεπίθεση, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου βάζει τέλος στα όνειρα των «κυανόλευκων» για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός στην Ολλανδία, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες τους απομένουν.

Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος: Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (83’ Καραμάνος), Δημούτσος (70’ Μπρίτο), Καραγκούνης (61’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βάουτενς, Χουβελέου, Φίερχέφερ, Χένρικσεν, Ελμ (70’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπίρενς (86’ Μάρτενς), Γκούντμουντσον, Γιόχανσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.