Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Βίγια, Νεϊμάρ... και ανοιχτοί λογαριασμοί

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Βίγια, Νεϊμάρ... και ανοιχτοί λογαριασμοί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 02:22
Ο Νταβίντ Βίγια στο πρώτο του παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κατάφερε προς στιγμήν να την «πληγώσει», ωστόσο στη συνέχεια ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν στο «Βιθέντε Καλντερόν», Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του ισπανικού σούπερ Καπ, με τους Καταλανούς να παίρνουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού του Καμπ Νου την άλλη Πέμπτη,

Το σκορ άνοιξε με καταπληκτικό σουτ στο 12ο λεπτό ο Νταβίντ Βίγια, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «ροχιμπλάνκος» και μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του, με τον ίδιο να πανηγυρίζει έξαλα το τέρμα που σημείωσε.

Λίγες οι καλές στιγμές στη συνέχεια, με τον Χεράρδο Μαρτίνο να αντικαθιστά τον Λιονέλ Μέσι αντί του Σεσκ Φάμπρεγκας στο ημίχρονο, καθώς ο Αργεντινός άσος δεν βρίσκονταν σε καλή μέρα.

Μάλιστα, η κίνηση αποδείχθηκε σωστή καθώς στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Εν τέλει, ο Νεϊμάρ ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 66’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Καταλανών.

Ωστόσο λίγο πριν το γκολ, η Ατλέτικο διαμαρτυρήθηκε σωστά για την απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον Μπουσκέτς ο οποίος δεν είδε δεύτερη κίτρινή παρότι ανέτρεψε αντικανονικά τον Βίγια.

Μάλιστα, ο Ισπανός φορ της Ατλέτικο παραλίγο να «πληγώσει» ξανά την πρώην ομάδα του, καθώς μετά την ισοφάριση της Μπαρτσελόνα, «σημάδεψε» το δοκάρι του Βαλντές, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μετά την ισοφάριση, με την ρεβάνς να διεξάγεται στο «Καμπ Νου» σε μία εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.