Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μουρίνιο και Λάμπερτ!

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μουρίνιο και Λάμπερτ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 01:07
Στα χέρια πήγαν να πιαστούν Ζοζέ Μουρίνιο και Πολ Λάμπερτ, οι οποίοι διαφώνησαν έντονα για ένα φάουλ του Μπράνισλαφ Ιβάνοβιτς πάνω στον Κριστιάν Μπεντέκε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα (2-1), με τον 4ο διαιτητή του αγώνα να μπαίνει στην μέση και να φέρνει τα πράγματα σε τάξη.

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Άστον Βίλα, ωστόσο εν τέλει πήρε την νίκη χάρη σε τέρμα του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 72ο λεπτό για το τελικό 2-1. Παρόλα αυτά ο Σέρβος αμυντικός θα μπορούσε να είχε αποβληθεί λίγο νωρίτερα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κριστιάν Μπεντέκε, με τον διαιτητή να δείχνει μόνο κίτρινη.

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μουρίνιο και Λάμπερτ!
Αυτή η απόφαση εξόργισε τον τεχνικό της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ ο οποίος φώναξε έντονα στον διαιτητή, κάτι που έφερε αντίδραση από τον Μουρίνιο.

Λίγο, η ένταση του αγώνα, λίγο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας των δύο τεχνικών δεν ήθελε πολύ για να… ανάψουν τα αίματα, και μάλιστα παραλίγο να υπάρξει επεισόδιο μεταξύ τους, ωστόσο ο 4ος διαιτητής έδρασε γρήγορα και ηρέμησε τα πνεύματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.