Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τα… χρειάστηκε απέναντι στην Άστον Βίλα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Τα… χρειάστηκε απέναντι στην Άστον Βίλα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 00:13
Μπορεί πέρσι η Τσέλσι να επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, ωστόσο φέτος οι «χωριάτες» βάλανε δύσκολα στους «μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι κέρδισαν με 2-1 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», σκορ που κράτησαν ωστόσο με τα… χίλια ζόρια στα τελευταία λεπτά.

Το δύο στα δύο έκανε στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, η οποία μετά το 2-0 απέναντι στην Χαλ, κέρδισε με 2-1 και την Άστον Βίλα η οποία πίεσε αρκετά την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει ξανά την έκπληξη όπως πριν λίγες ημέρες στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ, όπου και κέρδισε με 3-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς ξεκίνημα στο σκορ, όταν ύστερα από προσπάθεια του Αζάρ στο 6ο λεπτό, ο Λούνα σημείωσε αυτογκολ για το 1-0, ωστόσο ο Μπεντέκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εξαιρετικό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1 για την Άστον Βίλα, φτάνοντας τα 3 γκολ σε 2 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο δεύτερο μέρος, οι «χωριάτες» παρουσίασαν μια πολύ καλά στημένη ομάδα, με την Τσέλσι να δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ωστόσο τη λύση έδωσε ο Ιβάνοβιτς ο οποίος με κεφαλιά στο 73’ ύστερα από κόρνερ, έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στα τελευταία λεπτά, η Άστον Βίλα βγήκε μπροστά, ωστόσο ο Τσεχ όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στους φιλοξενούμενους, όπως «όχι» είπε και ο διαιτητής στις καθυστερήσεις του αγώνα για χέρι του Τέρι μέσα στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξήχθη για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω της συμμετοχής της Τσέλσι στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Μπάγερν Μονάχου, στην Πράγα, στις 30 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.