Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάνω από 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην «Φέλτινς Αρένα»

Πάνω από 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην «Φέλτινς Αρένα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2013 17:27
Μπορεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στη Θεσσαλονίκη να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ωστόσο περισσότεροι από 5000 οπαδοί του «δικεφάλου» θα έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν σήμερα την «Φέλτινς Αρένα» σε… μικρή Τούμπα, καθώς τόσοι περίπου εκτιμάται ότι θα βρίσκονται σήμερα στις εξέδρες του γηπέδου της γερμανικής ομάδας.

Από το μεσημέρι ο κόσμος έχει ξεκινήσει τις βόλτες του στην πόλη, με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να κάνουν λόγο για πάνω από 5000 κόσμο στις εξέδρες. Μάλιστα περισσότεροι από 300 οπαδοί αποθέωσαν χθές την αποστολή της ομάδας όταν αυτή έφτασε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Σίγουρα η δεύτερη ευκαιρία που δίνεται στον ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέρει ντελίριο ενθουσιασμού, και τo βράδυ (21:45, Δημόσια Τηλεόραση) ο κόσμος που βρίσκεται στο Γκελζενκίρχεν αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου.

Στη αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Κατσουράνης, Λόρεν.

Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Σπυρόπουλος, Βούκιτς, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Τζανδάρης, Γιάννου και Γιακουμής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.