Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλείνει στην Νόριτς ο Ελμάντερ

Κλείνει στην Νόριτς ο Ελμάντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2013 07:20
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γιόχαν Ελμάντερ βρίσκεται η Νόριτς, με τον τεχνικό διευθυντή της Γαλατάσαραι να αποκαλύπτει πως ήρθε σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για την παραχώρηση του.

Ο 32χρονος Σουηδός επιθετικός ο οποίος το φετινό καλοκαίρι ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Νόριτς, καθώς όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατασαράι, Μπούλεντ Τουλουν στην «sportexpressen.se», η τούρκικη ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τα «καναρίνια» για την παραχώρηση του:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Γιόχαν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νόριτς. Συμφωνήσαμε σε όλα με τον σύλλογο και με τον ατζέντη του και πλέον του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον του».

Να σημειωθεί πως ο Ελμάντερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια στην Αγγλία Λιγκ φορώντας την φανέλα της Μπόλτον, με τον ίδιο να μετράει 22 γκολ σε 108 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Σουδός φορ θα αποτελέσει τον 3ο επιθετικό που κλείνει σε ένα καλοκαίρι η Νόριτς, καθώς έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ και Γκάρι Χούπερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.