Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο «όχι» του CAS στην Μέταλιστ

Νέο «όχι» του CAS στην Μέταλιστ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2013 13:44
Το CAS απέρριψε και πάλι το αίτημα της Μέταλιστ για αναστολή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να παίζει οριστικά με την Σάλκε την Τετάρτη στη Γερμανία για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι πλέον οριστικό. Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Σάλκε για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το CAS απέρριψε και το δεύτερο αίτημα της Μέταλιστ για αναστολή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της, κάτι που επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, και λίγο αργότερα και ο ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Οι άνθρωποι της Μέταλιστ στη νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που άσκησαν στο Αθλητικό Δικαστήριο, είχαν συμπεριλάβει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση και ήλπιζαν σε άρση της απαγόρευσης συμμετοχής. Μάλιστα δήλωναν πως ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Γερμανία ώστε να παίξουν αντί του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάλκε!

Ωστόσο για άλλη μια φορά το CAS είπε «όχι» στην ουκρανική ομάδα στηρίζοντας την απόφαση της ΟΥΕΦΑ που απέρριψε τη συμμετοχή της από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για εμπλοκή της σε στημένο αγώνα με την Καρπάτι το 2008.

«To CAS απέρριψε και τη νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Μέταλιστ», το τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο twitter.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.