Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Τσάμπερλειν στην Άρσεναλ

Σοκ με Τσάμπερλειν στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 15:39
Άσχημα μαντάτα στην Άρσεναλ καθώς ο Άλεξ Οξλέιντ – Τσάμπερλειν κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης έως και έξι μήνες (!) μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Άστον Βίλα.

Νέος πονοκέφαλος για τον Άρσεν Βενγκέρ, καθώς μετά την ήττα της Άρσεναλ με 1-3 μέσα στο «Έμιρειτς», κινδυνεύει να χάσει για έξι μήνες τον Άλεξ Οξλέιντ – Τσάμπερλειν.

Ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός χτύπησε στο γόνατο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους «χωριάτες» και το ιατρικό επιτελείο των «κανονιέρηδων» φοβάται πως μπορεί να μείνει εκτός δράσης για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Αυτό θα γίνει γνωστό μετά τις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα ο 20χρονος, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Αλσατός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτό διότι εκτός του Τσάμπερλειν, νοκ- άουτ είναι και οι Μικέλ Αρτέτα, Νάτσο Μονρεάλ και Τόμας Βερμάελεν, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν κάνουν οι Μπακαρί Σανιά και Τόμας Ροζίτσκι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.