Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Δεν αρκούσε ο Καβάνι...

Σαμπιονά: Δεν αρκούσε ο Καβάνι...

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 23:59
Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στην Αζάξιο, και εν τέλει ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της χάρη στο τέρμα του Καβάνι στο 86’.

Απίστευτα πράγματα στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μένει πίσω στο σκορ από την Αζάξιο χάρη στο τέρμα του Πεντρετί (9’), να ισοφαρίζει με βολίδα του Καβάνι στο 86’ και στη συνέχεια να χάνει τη μία μεγάλη ευκαιρία πίσω από την άλλη για να πάρει τη νίκη η οποία τελικώς δεν ήρθε ποτέ για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Απίστευτη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της Αζάξιο, Οτσόα ο οποίος έβγαζε τα… άπιαστα για τους φιλοξενούμενους, όσο ανάλογα απίστευτη ήταν και η ατυχία της Παρί, η οποία άγγιξε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις το γκολ στα τελευταία λεπτά, με τον Τιάγκο Σίλβα να σημαδεύει το δοκάρι, και τον Βεράτι να μην μπορεί να στείλει στα δίχτυα από τα δύο μέτρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με αυτά και με αυτά, η Παρί έμεινε ισόπαλη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει μόλις με 2 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια στο Σαμπιονά!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λοριάν κέρδισε με ανατροπή την Ναντ (2-1) και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στη σεζόν.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:


Παρασκευή

Σοσό-Λιόν 1-3

Σάββατο

Μαρσέιγ-Εβιάν 2-0

Μπαστιά-Βαλενσιέν 2-0

Νις-Ρεν 2-1

Ρεμς-Λιλ 2-1

Σεντ Ετιέν-Γκινγκάμπ 1-0

Τουλούζ-Μπορντό 1-1

Κυριακή

Μονακό-Μονπελιέ 4-1

Λοριάν-Ναντ 2-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Αζιαξιό 1-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.