Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με το δεξί για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με το δεξί για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 23:29
Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην επιστροφή του στην Λεωφόρο. Νάνο (3' πεν) και Μπεργκ (65') τα γκολ, με δέκα από το 50’ οι Αγρινιώτες.

Με τον Νάνο να πετυχαίνει γκολ από τα… αποδυτήρια σκοράροντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό, και τον Μπεργκ να «σφραγίζει» τη νίκη στο 65’, σκοράροντας έξι λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού μπροστά σε κοινό 13 χιλιάδων οπαδών δείχνοντας πως η Λεωφόρος θα είναι το φρούριο του τη φετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» δεν έβγαλαν και... μάτια με την εμφάνιση τους, ωστόσο κατάφεραν να «χτίσουν» πάνω στο γρήγορο γκολ που σημείωσαν, ήταν ουσιαστικοί και το σημαντικότατο είναι πως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να μένει μάλιστα με 10 παίκτες από το 50’, λόγω της αποβολής του Δάρλα οποίος ανέτρεψε τον Λαγό έξω από την περιοχή, όταν αυτός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι συνθέσεις:


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (83’ Μουζακίτης), Καρέλης (59’ Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (56’ Γκόλιας), Πασάς (65’ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.