Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σκοράρει... ακόμα η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σκοράρει... ακόμα η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 21:58
Ονειρικό ντεμπούτο για τον «Τάτα» Μαρτίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν «σκόρπισε» την Λεβάντε με 7-0 στο «Καμπ Νου», σημειώνοντας τα έξι στο πρώτο ημίχρονο! Αποθεώθηκε ο Νεϊμάρ.

Σε… πάρτι μετέτρεψε το πρώτο της παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 7-0 την Λεβάντε στο ντεμπούτο του «Τάτα» Μαρτίνο στον πάγκο των Καταλανών.

Οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους, με τον Σάντσες να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ στο 12’ ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 23’ ο Άλβες έκανε το 3-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πέδρο πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική, με τον τερματοφύλακα της Λεβάντε, Κέιλορ Νάβας… να σώζει ότι μπορεί, ωστόσο αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του ακόμα δύο φορές πριν το ημίχρονο, με τον Μέσι να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Τσάβι στο 45’ διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 6-0!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πάτησαν… φρένο και πέτυχαν μόλις ένα γκολ με τον Πεδρό στο 73’ για το 7-0, ενώ να σημειωθεί ο Νειμάρ έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 64’ αντί του Σάντσες και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Το χειροκρότημα κέρδισε και ο «Τάτα» Μαρτίνο στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι του ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ενώ αντίθετα ο Χοακίν Καπαρός θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λεβάντε.

Να σημειωθεί πως οι Βύντρα και Καράμπελας είδαν την… καταιγίδα των γκολ από τον πάγκο, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Ισπανό προπονητή της Λεβάντε.

Οι συνθέσεις:


Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας, Σάντσες (64' Νεϊμάρ), Πέδρο (76' Τέγιο), Μέσι (71' Ινιέστα)

Λεβάντε: Νάβας, Λόπεθ, Ναβάρο, Ρόδας, Χουανφράν, Σιμάο (46' Παγιαρδό), Πίντο (46' Ελ Αντουά), Τσουμέτρα, Ελ Ζαρ (64' Ίβανσιτς), Γκαρθία, Μπαράλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.