Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος, εντυπωσίασε ο Γκαλέτι

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος, εντυπωσίασε ο Γκαλέτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 21:53
Σε ένα ωραίο παιχνίδι στην Βοιωτία, Λεβαδειακός και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Μάντζιος με γκολ στο 84’ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους. «Έλαμψε» ο Γκαλέτι στο 0-0 του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο στην Κρήτη.

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Πανθρακικός, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο μέρος στο οποίο σημειώθηκαν 4 γκολ.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 56ο λεπτό με τον Γεωργίου, ωστόσο ο Πανθρακικός απάντησε άμεσα και μάλιστα δύο φορές, φέρνοντας τούμπα το ματς μέσα σε τρία λεπτά, χάρη στα γκολ των Ιγκόρ (57’) και Κάσες (60’).

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε «φωτιά» τον Λεβαδειακό να πιέζει για την ισοφάριση, και τον Πανθρακικό να κυνηγούσε στις αντεπιθέσεις για να «σφραγίσει» τη νίκη, ωστόσο οι ισορροπίες άλλαξαν στο 72’ με τον Ντιόγκο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για τους φιλοξενούμενους.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84’, με τον Μάντζιο να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

«Λευκή ισοπαλία» στο Γεντί Κουλέ, «έλαμψε» ο Γκαλέτι


Σούπερ Λιγκ: Έσωσε τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος, εντυπωσίασε ο Γκαλέτι
Ισόπαλοι 0-0 ήρθαν ΟΦΗ και Πανιώνιος στην Κρήτη σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, με τον Γκαλέτι να αγωνίζεται στο τελευταίο μισάωρο και να δίνει πνοή στην επίθεση των γηπεδούχων.

Ο Αργεντινός άσος αν και ανέτοιμος, μπήκε στο παιχνίδι στο τελευταίο μισάωρο και κατάφερε να δημιουργήσει μόνος του όσες ευκαιρίες είχε φτιάξει ο ΟΦΗ μέχρι εκείνο το σημείο, ωστόσο καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα του Πανιωνίου ο οποίος κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το «Γεντί Κουλέ», παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 84’ λόγω αυστηρής αποβολής του Λαμπρόπουλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.