Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, ντεμπούτο ο  Παπασταθόπουλος

Μπουντεσλίγκα: Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, ντεμπούτο ο Παπασταθόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 21:05
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η Ντόρτμουντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπράουνσβαϊγκ και να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Βεστφάλεν», κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο για Παπασταθόπουλο.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ξεκινάει βασικός, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Μπράουνσβαϊγκ, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην αντίπαλο της.

Οι φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 75ο λεπτό με τον Χόφμαν ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα αντί του Ομπαμπεγιάνγκ, ενώ ο Ρόις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 86΄ «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, με την Μπράουνσβαϊγκ να μειώνει απλώς στο 89’ για το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ξεκινώντας ως βασικός στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χούμελς.

Σοκ στο 89' για Χέρτα


Μπουντεσλίγκα: Δύο στα δύο η Ντόρτμουντ, ντεμπούτο ο  Παπασταθόπουλος
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Νυρεμβέργη και Χέρτα Βερολίνου αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, με τους γηπεδούχους να σώζουν την… παρτίδα στο 89’.

Η Νυρεμβέργη προηγήθηκε στο 40’ με τον Ντρμιτς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ στο δεύτερο μέρος με τους Αλαγκί(61')και Ρόνι (78' πεν).

Παρόλα αυτά η ομάδα του Βερολίνου δεν κατάφερε να πάρει δεύτερη νίκη μετά το 6-1 της πρεμιέρας κόντρα στη Φρανφκούρτη, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89’ από τον Κιγιοτάκε.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:


Σάββατο

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 0-1

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 4-0

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 1-0

Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2

Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 1-5

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν 0-1

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 3-0

Κυριακή

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 2-2

Ντόρτμουντ-Μπράουνσβαϊγκ 2-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.