Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με το δεξί Βαλένθια, Σοσιεδάδ και… Βαλβέρδε

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με το δεξί Βαλένθια, Σοσιεδάδ και… Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 02:58
Με το δεξί μπήκαν στην νέα Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βαλένθια καθώς και η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τον 2ο κύκλο του ως τεχνικός της Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να επικρατούν με 2-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 28ο λεπτό ο Σουσαέτα, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα για τη Βαγιαδολίδ χάρη στο γκολ του Έμπερτ στο 31’.

Ωστόσο η ομάδα του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ (ντεμπούτο) δεν μπορούσε να βρει στη συνέχεια λύσεις στην επίθεση, και εν τέλει ο Μουνιαίν χάρισε τη νίκη στην Μπιλμπάο με τέρμα που σημείωσε στο 50’.

Από την άλλη, με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν και η Βαλένθια η οποία επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα στο «Μεστάγια» σε ένα κακό παιχνίδι, όπου ένα λάθος του Καμπαγιέρο από πλευράς των φιλοξενούμενων, «χάρισε» το γκολ της νίκης στις «νυχτερίδες», με τον Ρικάρντο Κόστα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 62’.

Τέλος, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας σεζόν, η Σοσιεδάδ επικράτησε με 2-0 της Χετάφε χάρη στα τέρματα των Βέλα (42’) και Σεφέροβιτς (70’), λίγο πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Λιόν στο πλαίσιο των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής


Σάββατο

Σοσιεδάδ-Χετάφε 2-0

Βαγιαδολίδ-Μπιλμπάο 1-2

Βαλένθια-Μάλαγα 1-0

Κυριακή

Μπαρτσελόνα-Λεβάντε (20:00)

Οσασούνα-Γρανάδα (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις (22:00)

Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης (00:00)

Δευτέρα

Ράγιο Βαγεκάνο-Έλτσε (21:00)

Αλμερία-Βιγιαρεάλ (23:00)

Θέλτα-Εσπανιόλ (23:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.