Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε και πάει για… σεντόνι

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε και πάει για… σεντόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 23:48
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στην Τούμπα, και έδειξε έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Σάλκε για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώριο στη Ξάνθη, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 στο ντεμπούτο του Χουμπ Στέφενς στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Βίτορ άνοιξε το σκορ στο 43’, με τον Λούκας να παίρνει τη σκυτάλη στο δεύτερο μέρος, διπλασιάζοντας το προβάδισμα του «δικεφάλου» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67’.

Τελικώς, ο Αθανασιάδης στο 73’ έβαλε το «κερασάκι» στην νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Μάλιστα ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 84’ για να αυξήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ξάνθη, λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη στο 66’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο (76’ Σκόνδρας), Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ (72’ Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (80’ Νέτσιντ)

Ξάνθη: Κυριακίδης, Παΐτό, Βάλλας, Κομεσίδης, Γκοχουρί, Μπαξεβανίδης (46’ Φλίσκας), Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρσελίνιο (71’ Μπέρτος), Μαρίν, Βασιλακάκης (57’ Σολάρι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.