Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το... αριστερό η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με το... αριστερό η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 19:29
Την έκπληξη της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε με 3-1 της Άρσεναλ μέσα στο «Έμιρειτς», δείχνοντας πως οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται επειγόντως μεταγραφική ενίσχυση. Ισόπαλη η Έβερτον στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ, νίκη στο 90’ για Σαουθάμπτον.

Με το… αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Άρσεναλ η οποία παρουσιάζοντας μια άναρχη εικόνα, γνώρισε την ήττα με 3-1 μέσα στο «Έμιρειτς» από την Άστον Βίλα, και έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο της να «γκρινιάζει» για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Ζιρού στο 6ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια… ανέλαβε ο Κρίστιαν Μπεντέκε ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 21’, ενώ στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανύπαρκτο) ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Άστον Βίλα.

Μάλιστα, η Άρσεναλ έμεινε με 10 παίκτες στο 67’ χάρη σε δεύτερη κίτρινη του Κονσιενλί, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» έγιναν πιο απειλητικοί με αριθμητικό μειονέκτημα «αγγίζοντας» την ισοφάριση σε 2 στιγμές, με τον Ροσίτσκι να χάνει τετ-α-τετ στο 72’, ενώ λίγο αργότερα, ο Γκουζάν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι αποκρούοντας το σουτ του Καθόρλα.

Εν, τέλει ύστερα από αντεπίθεση, ο Λούνα «σφράγισε» τη νίκη της Βίλα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 85’.

Ισόπαλη η Έβερτον στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ, νίκη στο 90’ για Σαουθάμπτον.


Πρέμιερ Λιγκ: Με το... αριστερό η Άρσεναλ
Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Νόριτς με την Έβερτον, στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «ζαχαρωτών».

Η Έβερτον με τον Κέβιν Μιραλάς στη σύνθεση της ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο η Νόριτς ήταν αυτή που προηγήθηκε, χάρη στο γκολ του Γουίτακερ στο 51’.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 4 λεπτά χάρη στα τέρματα των Μπάρκλι (61’) και Κόλμαν (65’), ωστόσο ο Φαν Βολφσβίνκελ σημειώνοντας το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα της Νόριτς, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για τους γηπεδούχους στο 71’.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στο «Χόθρονς» της Γουέστ Μπρομ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάμπερτ στο 90’.

«Διπλό»» με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Φούλαμ, επικρατώντας με γκολ του Κάσαμι στην έδρα της Σάντερλαντ, με τον Καραγκούνη να αγωνίζεται για 25 λεπτά παίρνοντας τη θέση του Μπόατεγκ στο δεύτερο μέρος.

Τέλος, η Γούεστ Χαμ «καλωσόρισε» την νεοφώτιστη Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα τέρματα των Τζο Κόουλ (13’) και Νόλαν (76’)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.