Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Έφαγε»... τεσσάρα πριν τον ΠΑΟΚ η Σάλκε, δύο στα δύο για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: «Έφαγε»... τεσσάρα πριν τον ΠΑΟΚ η Σάλκε, δύο στα δύο για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 19:12
Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ παράλληλα τραυματίστηκε στο γόνατο ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ! Έκανε το 2 στα 2 η Μπάγερν.

Με άσχημη ψυχολογία θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με το βαρύ 4-0 από τη Βόλφσμπουργκ, με έναν παλιό παίκτη του «Δικεφάλου» Αντελίνο Βιεϊρίνια να ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Οι «βασιλικοί μπλε» είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα και αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, με τον Κνόχε να ανοίγει το σκορ στο 54’, ενώ ο Βιεϊρίνια στο 61’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Νάλντο στο 67’ έκανε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κλούτσκε διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τη Σάλκε, ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ τραυματίστηκε στο 43’ στο γόνατο και αντικαταστήθηκε.

Έκανε το 2 στα 2 η Μπάγερν, θρίαμβος της Χόφενχαϊμ στο Ανόβερο


Μπουντεσλίγκα: «Έφαγε»... τεσσάρα πριν τον ΠΑΟΚ η Σάλκε, δύο στα δύο για Μπάγερν
Από την άλλη, η Μπάγερν χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, έκανε το 2 στα 2 στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας με 1-0 της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Οι γηπεδούχοι έχοντας δεχθεί ηττηθεί με το βαρύ 6-1 στην πρεμιέρα απέναντι στην Χέρτα, δεν επέτρεψαν στην Μπάγερν να πράξει ανάλογα, και τελικώς ηττήθηκαν… αξιοπρεπώς, με τον Μάντζουκιτς να σημειώνει το μοναδικό τέρμα των Βαυαρών στο 13ο λεπτό

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη της Χόφενχαϊμ με 5-1 μέσα στο Αμβούργο, ενώ η Λεβερκούζεν πέρασε με 1-0 από τη Στουτγκάρδη χάρη σε αυτογκόλ του Σβάαμπ στο 42’.

Από την άλλη, η Μάιντς διπλασίασε τις νίκες της, νικώντας εκτός της Φράιμπουργκ με 2-1, ενώ η Βέρντερ Βρέμης με γκολ του Εκίτσι στο 63’ κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ για την οποία έμεινε εκτός ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:


Σάββατο

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 0-1

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 4-0

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 1-0

Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2

Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 1-5

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν 0-1

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 19:30

Κυριακή

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 16:30

Ντόρτμουντ-Μπράουνσβαϊγκ 18:30

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.