Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ με ήρωα τον Μινιολέ!

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Λίβερπουλ με ήρωα τον Μινιολέ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 16:46
Με τον Σαιμον Μινιολέ να αποκρούει πέναλτι στο 89’ στο ντεμπούτο του, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Στόουκ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Στόουκ στο «Άνφιλντ» χάρη σε γκολ του Στάριτζ στο 37ο λεπτό το οποίο επέτρεψε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να κερδίσει σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά το 2008!

Οι «κόκκινοι» ήταν εντυπωσιακοί απέναντι στην αντίπαλο τους, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια, ωστόσο είχαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Άσμιρ Μπέγκοβιτς ο οποίος είπε «όχι» όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το σκορ σε λογικά επίπεδα για τους φιλοξενούμενους.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος, καθώς ο Άγκερ έκανε χέρι στην περιοχή στο 89’, ωστόσο ο Σαιμον Μινιολέ στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, απόκρουσε το πέναλτι του Γουόλτερς και επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Από την άλλη η Στόουκ στο ντεμπούτο του Μαρκ Χιουζ, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο όποτε έβγαινε μπροστά δημιουργούσε σημαντικές ευκαιρίες για ένα τέρμα, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Χουθ στις αρχές του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.