Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Κατσουράνη και Γκαρσία αλλά με Στοχ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Κατσουράνη και Γκαρσία αλλά με Στοχ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2013 21:58
Χωρίς τους Κατσουράνη, Γκαρσία αλλά και τους Λόρενς, Σπυρόπουλο και Βούκιτς θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Μέσα» ο Στοχ.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και σήμερα ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του αφήνοντας αρκετούς εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα πλην του Κώστα Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Βούκιτς, Γκαρσία και Κωνσταντινίδης, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Σπυρόπουλος, Πέλκας και Λόρενς.

Από την άλλη, στους 18 παίκτες της αποστολής βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στόχ.

Αναλυτικά, η 18άδα του ΠΑΟΚ:


Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Σερζ Ντιέ και τον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης:


Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.