Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Kατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS η Μέταλιστ

Kατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS η Μέταλιστ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2013 19:59
Δεν το… βάζει κάτω η Μεταλιστ καθώς η ουκρανική ομάδα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS το οποίο με τη σειρά του ζήτησε γραπτή έκθεση από την ΟΥΕΦΑ και τον ΠΑΟΚ μέχρι την Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση.

Οι άνθρωποι της Μέταλιστ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, αποσκοπώντας ουσιαστικά στη μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ- Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι να τελεσιδικήσει η έφεση που θα κατατεθεί από την μεριά της.

Μάλιστα το CAS μέσω ανακοίνωσης ζήτησε στον ΠΑΟΚ και στην ΟΥΕΦΑ γραπτή έκθεση σχετικά με την υπόθεση.

Η ανακοίνωση:


«Στo CAS κατατέθηκε μια επείγουσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Μέταλιστ με σκοπό να εξετάσει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ η οποία απέβαλλε τον ουκρανικό σύλλογο από τις διοργανώσεις της την περίοδο 2013-14 και να την επαναφέρει στις διοργανώσεις μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να την αντικαταστήσει με τον ΠΑΟΚ.

Το CAS έχει καλέσει την ΟΥΕΦΑ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποβάλλουν γραπτές εκθέσεις. Περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση θα είναι διαθέσιμες το απόγευμα της Παρασκευής.

Στις 2 Αυγούστου το CAS αποφάνθηκε ότι η Μέταλιστ και ορισμένοι αξιωματούχοι του συλλόγου ήταν ένοχοι για το στήσιμο του αγώνα με την Καρπάτι που έγινε στις 19 Απριλίου του 2008. Αυτή η απόφαση έχει τεθεί υπόψιν του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.