Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρεται για Κράσιτς ο ΠΑΟΚ»

«Ενδιαφέρεται για Κράσιτς ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2013 18:26
Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ ο ΠΑΟΚ εξετάζει την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη από τη Φενέρμπαχτσε καθώς φέρεται πως ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Μίλος Κράσιτς.

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού όπως έπραξε ανάλογα με την περίπτωση του Στόχ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γιώτη Παναγιωτά, ο οποίος δραστηριοποιείται στο γραφείο Τύπου της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Όπως και ο Στοχ, έτσι και ο Κράσιτς είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όλη η Ευρώπη γνωρίζει την ποιότητά του», ανέφερε σχετικά.

Μένει να φανεί εάν ο Ιβάν Σαββίδης θα πραγματοποιήσει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή μετά τις εξελίξεις που φέρνουν τον ΠΑΟΚ να παλεύει για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλει-οφ.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον εκ των υπεθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιώτη Παναγιωτά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμιά τηλεφωνική επικοινωνία με τους Τούρκους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.