Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν δεχόμαστε καμία πρόταση για τον Λουίζ»

Μουρίνιο: «Δεν δεχόμαστε καμία πρόταση για τον Λουίζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 22:30
Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Νταβίν Λουίζ από την Τσέλσι έβαλε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι «μπλε» δεν πρόκειται να δεχθούν καμία πρόταση από άλλη ομάδα όσο υψηλή και να είναι.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Μουρίνιο τόνισε πως υπολογίζει πολύ στον 26χρονο, αναφέροντας παράλληλα πως ο παίκτης έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι για οποιαδήποτε πρόταση όσο υψηλή και να είναι:

«Ο Λουίς μας αρέσει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο και δεν τον πουλάμε για οποιοδήποτε ποσό», τόνισε αρχικά ο «special one» ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του παίκτη να πάει στην Μπαρτσελόνα:

«Δεν ξέρω εάν είπε πως θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν πρόκειται θα πάει».

Τέλος, ο Μουρίνιο σχολίασε τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του Σάμουελ Ετό, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του , με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει πως θα τον ενδιέφερε η περίπτωση του Καμερουνέζου φορ:

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν παίκτες που έχω συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν μιλάνε με καλά λόγια για μένα. Είναι φανταστικό αυτό που διάβασα πως ο Σάμουελ είναι πρόθυμος να αγωνιστεί σε μας, όμως θα δούμε τι θα γίνει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.