Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο με Σάλκε»

Στέφενς: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο με Σάλκε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 19:37
Ως ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάλκε για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ωστόσο δεν έκρυψε τη χαρά του στο γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΟΥΕΦΑ πως ο ΠΑΟΚτη θέση της Μέταλιστ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Σάλκε.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως θα είναι δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του πως θα επιστρέψει σε γνώριμους χώρους:

«Είναι σπουδαίο για τον ΠΑΟΚ να βρεθεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ακόμη πιο σπουδαίο για μένα που θα αντιμετωπίσω τη Σάλκε και θα βρεθώ σε γνώριμο χώρο, με πολλούς φίλους και γνωστούς!

Θα είναι σπουδαίες αναμετρήσεις και είναι κρίμα που σε τέτοια ματς εμείς δεν θα έχουμε στην Τούμπα τους φιλάθλους μας. Ξέρω ότι θα μας συμπαρασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο Γκελζενκίρχεν, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλοί Έλληνες», είπε ο 59χρονος Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Έχουμε σίγουρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά φυσικά και θα αγωνιστούμε για όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Είναι μεγάλα ματς αυτά κι έχουμε καλή ομάδα κι εμείς… Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει
»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.