Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Χολέμπας, κοντά σε Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Χολέμπας, κοντά σε Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 17:43
Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει με την τούρκικη ομάδα και το μόνο που μένει είναι να επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 2- 2.5 εκατ. ευρώ. Ο Μπονγκ το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του. Κοντά ο Γιαταμπαρέ.

Όλο και πιο κοντά στο να υπογράψει στην Μπεσίκτας είναι ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο ομογενής άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την τούρκικη ομάδα η οποία του έχει προσφέρει συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές από αυτές που έχει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να επέλθει συμφωνία, με το ποσό της μεταγραφής να εκτιμάται στα περίπου 2.5 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, φαβορί για την αντικατάσταση του, εφόσον τελικώς η μεταγραφή του 29χρονου μπακ ολοκληρωθεί, είναι ο Γκαετάν Μπονγκ.

Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Χολέμπας, κοντά σε Μπονγκ και Γιαταμπαρέ
Ο 25χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ με γαλλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην Βαλενσιέν στην οποία πέρσι είχε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας των νταμπλούχων Ελλάδας.

Εξελίξεις υπάρχουν και στην απόκτηση του αμυντικού χαφ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι ο επικρατέστερος για τη θέση.

Ο 24χρονος χαφ από το Μάλι ο οποίος έχει και αυτός γαλλικό διαβατήριο, αγωνίζεται ως αμυντικός και δημιουργικός μέσος και ανήκει στη γαλλική Μπαστιά.

Ο ίδιος, αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στο Σαμπιονά την περσινή σεζόν, μετρώντας ένα γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.