Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέιλ: «Δεν θα παίξω ξανά με την Τότεναμ»

Μπέιλ: «Δεν θα παίξω ξανά με την Τότεναμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 14:18
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε στους συμπαίκτες του στην εθνική Ουαλίας πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της Τότεναμ.

Όπως αναφέρει η «Sun», ο διεθνής άσος αισθάνεται προδομένος από τη διοίκηση και τον πρόεδρο της Τότεναμ Ντάνιελ Λίβι καθώς ο ισχυρός άνδρας των «πετεινών» του είχε υποσχεθεί πως αν κάποιος σύλλογος καταθέσει μια αρκετά υψηλή προσφορά γι' αυτόν, θα τον αφήσει να φύγει.

Ο 24χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της εθνικής Ουαλίας για το φιλικό με την Ιρλανδία και σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα είπε στους συμπαίκτες του: «Δεν ξαναγυρνάω στην Τότεναμ. Δεν θα ξαναπαίξω με τη φανέλα της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει κλείσει η συμφωνία ακόμα».

Η είδηση εφόσον επισημοποιηθεί είναι ικανή να βάλει «φωτιά» στο στρατόπεδο της Τότεναμ λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις το δυνατόν συντομότερο.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα με την Ιρλανδία, ο Μπέιλ θα έχει νέα συνάντηση με τον Ντάνειλ Λίβι ώστε να τον πιέσει να δεχθεί την πρόταση της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.