Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συζητάει με Ανόρθωση ο Δώνης

Συζητάει με Ανόρθωση ο Δώνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 23:08
Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και δεν αποκλείεται να επέλθει συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν και υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες στην περίπτωση του.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ δεν έχει βρει νέα ομάδα, βρέθηκε σήμερα σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας και έδειξε πρόθυμος να αναλάβει την «Κυρία» υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Πρώτη είναι το οικονομικό, καθώς στις συζητήσεις υπήρξε διαφορά η οποία ωστόσο δεν φαντάζει εμπόδιο αυτή τη στιγμή, καθώς η κυπριακή ομάδα φέρεται πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της. Δεύτερη και κυριότερη είναι η επιθυμία του Δώνη να εργαστεί με το επιτελείο που είχε όλα τα χρόνια δίπλα του.

Το σίγουρο είναι πως η Ανόρθωση «καίγεται» για να βρει τον νέο της τεχνικό καθώς σε 2.5 εβδομάδες ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, και ο Γιώργος Δώνης αποτελεί τον πρώτο της στόχο για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας. Έτσι δεν αποκλείεται η κυπριακή ομάδα να πει «ναι» στα θέλω του Έλληνα τεχνικού ώστε να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.