Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κριστόφορο η Σεβίλλη, μένει ο Κοντογμπιά

Ανακοίνωσε Κριστόφορο η Σεβίλλη, μένει ο Κοντογμπιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 09:40
Την απόκτηση του Σεμπαστιάν Κριστόφορο για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η Σεβίλλη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίντο να τονίζει παράλληλα πως ο Ζοφρουά Κοντογμπιά δεν παραχωρείται.

Στη Σεβίλλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπαστιάν Κριστόφορο. Ο 19χρονος Ουρουγουανός μέσος ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Πενιαρόλ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα, με το ποσό της συμφωνίας να φέρεται πως αγγίζει τα 2.25 εκατ. ευρώ.

«Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι μια νέα ευκαιρία για μένα και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος άσος ο οποίος βρέθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων τον Ιούλιο με την εθνική ομάδα Κ-20 της Ουρουγουάης.

Ανακοίνωσε Κριστόφορο η Σεβίλλη, μένει ο Κοντογμπιά
Από την άλλη, ο πρόεδρος της Σεβίλλη, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίντο μιλώντας στην παρουσίαση του Κριστόφορο, τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Ζοφρουά Κοντογμπιά.

Μετά τις αποχωρήσεις των Νάβας, Νεγρέδο και Μέδελ, η Σεβίλλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει ακόμα έναν ταλαντούχο άσο, με τον ισχυρό άνδρα της Ισπανικής ομάδας να τονίζει πως όποιος ενδιαφέρεται για τον παίκτη θα πρέπει να καλύψει την ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο 20χρονος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.