Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόρτα» στη Μπαρτσελόνα για Άγγερ, αινιγματική σιωπή από Νταβίντ Λουίζ

«Πόρτα» στη Μπαρτσελόνα για Άγγερ, αινιγματική σιωπή από Νταβίντ Λουίζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2013 15:58
Την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνιελ Άγκερ απέρριψε η Λίβερπουλ σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα. Αινιγματική σιωπή από Νταβίντ Λουίζ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 14 εκατ. λιρών για τον Ντάνιελ Άγκερ.

Ο Δανός άσος ο οποίος πρόσφατα χρίστηκε υπαρχηγός των «κόκκινων», υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει τον βασικό του στόπερ λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι η Μπαρτσελόνα στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, τη στιγμή που ο έτερος στόχος της για την κάλυψη της θέσης, Νταβίντ Λουίζ απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα».

«Πόρτα» στη Μπαρτσελόνα για Άγγερ, αινιγματική σιωπή από Νταβίντ Λουίζ
Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται με την αποστολή της «σελεσάο» για το φιλικό με την Ελβετία, με τον ίδιο να αρνείται να δώσει πληροφορίες για το μέλλον του:

«Θα μιλήσω μόνο για την εθνική ομάδα. Εσείς οι δημοσιογράφοι προσπαθείτε να μάθετε τα πάντα αλλά δεν θα πάρετε καμία πληροφορία από μένα», τόνισε ο 26χρονος στόπερ των «μπλε», αφήνοντας ερωτηματικά για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί πως ο Ζοζέ Μουρίνιο υπολογίζει στον Λουίζ, τονίζοντας πως δεν είναι υπό παραχώρηση, με την Τσέλσι να απορρίπτει την προηγούμενη εβδομάδα πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.