Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ερεντιβίζιε: Πήρε εκδίκηση και έστειλε μήνυμα στον Ατρόμητο η Άλκμααρ

Ερεντιβίζιε: Πήρε εκδίκηση και έστειλε μήνυμα στον Ατρόμητο η Άλκμααρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2013 18:33
Εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του σούπερ Καπ πήρε η Άλκμααρ, η οποία κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον Άγιαξ με 3-2, και έδειξε τα «δόντια» της δύο περίπου εβδομάδες πριν τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Τεσσάρα» η Τβέντε.

Λίγο η έδρα, λίγο και η αποβολή του Φαν Ριν στο 65’, βοήθησαν την Άλκμααρ να γυρίσει το παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ και να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-2, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ πριν λίγες ημέρες.

Ο «Αίαντας» άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Έρικσεν, και παρά την ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Μπέερενς στο 45’, ο Ντε Γιόνγκ στο 60’ έβαλε ξανά μπροστά τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν πέντε λεπτά μετά, με τον Φαν Ριν να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες, και τον Γιόχανσον να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι. Τελικώς, η αντίπαλος του Ατρόμητου ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 74’ με γκολ του Ελμ για το τελικό 3-2.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Τβέντε πήρε μεγάλη νίκη στο Ρότερδαμ, επικρατώντας με 4-1 της Φέγιενορντ και μάλιστα με ανατροπή, ενώ τη νίκη με 2-0 πήρε η Γκρόνιγκεν απέναντι στην Ουτρέχτη.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:


Παρασκευή

Ρόντα - Κάμπουρ 2-1

Σάββατο

Χέρακλες - Τσβόλε 1-3

Μπρέντα - Χέρενφεν 0-2

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ντεν Χάαγκ 2-1

Αϊντχόφεν - Νάιμεγκεν 5-0

Κυριακή

Φέγενοορντ - Τβέντε 1-4

Γκρόνιγκεν - Ουτρέχτη 2-0

Άλκμααρ - Άγιαξ 3-2

Βάαλβαϊκ - Φίτεσε (17:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.