Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ηττήθηκε στην πρόβα τζενεράλε ο Παναθηναϊκός

Ηττήθηκε στην πρόβα τζενεράλε ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2013 19:10
Την ήττα με 2-0 από τη Νόριτς γνώρισε στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός στην πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με ήττα τα φιλικά τους παιχνίδια, καθώς η Νόριτς πήρε τη νίκη στο «Κάροου Ρόουντ» με 2-0 χάρη στα τέρματα του Τζόνσον (4’, 59’), με τους πράσινους να δείχνουν για ακόμα μια φορά πως έχουν πρόβλημα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπορεί να κατάφεραν να ακολουθήσουν τον γρήγορο –κατά διαστήματα- ρυθμό που επέβαλε η Νόριτς, ωστόσο έδειξαν πως θέλουν ακόμα δουλειά, δείχνοντας αδυναμίες στην άμυνα και κυρίως στην καταπολέμηση του ψηλού παιχνιδιού και των στημένων φάσεων των αντιπάλων τους.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες πλην το δοκάρι που είχαν με τον Ντίνα στο πρώτο μέρος (22’), ενώ δεν απέφυγαν ξανά τα πολλά εύκολα λάθη.

Έπαιξε για 45 λεπτά ο Μπεργκ, καλή παρουσία για τον Αμπεΐντ.

Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού ο οποίος την επόμενη Κυριακή ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (85’ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63’ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (78’ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ, Καρέλης (45’ Μπεργκ), Μπαϊράμι (90’ Μουζακίτης), Ντίνας.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (45’ Γουίτακερ), Τέρνερ, Ρ. Μπένετ, Γκαρίδο, Τετέι, Τζόνσον, Σνόντγκρας (45’ Φαν Βονσβίνκελ), Χούλαχαν, Όλσον (45’ Φερ), Χούπερ (57’ Μπένετ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.