Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ποδαρικό με νίκη για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Ποδαρικό με νίκη για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 23:54
Ποδαρικό με νίκη έκανε στην νέα Μπουντεσλίγκα η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, η οποία χωρίς να έχει νέους παίκτες στη σύνθεση της, επικράτησε με 3-1 της Γκλάντμπαχ στην πρώτη επίσημη νίκη του Γκουαρντιόλα στον πάγκο των Βαυαρών.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας άνοιξαν την αυλαία της Μπουντεσλίγκα, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Γκλάντμπαχ στην «Άλιανζ Αρίνα» σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι χωρίς του Γκέτσε και Τιάγκο στη σύνθεση τους, μπήκαν «φουριόζοι» στο ματς και άνοιξαν νωρίς στο σκορ με γκολ του Ρόμπεν στο 12ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μάντζουκιτς, ο οποίος με προβολή έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 2-0.

Στη συνέχεια, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση, και στο 40’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ του γνώριμου της, Ντάντε ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του Νόιερ έπειτα από λάθος συνεννόηση της άμυνας των Βαυαρών.

Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε μια αξιοπερίεργη φάση, με τον Ντομίνγκες να υποπίπτει σε δύο πέναλτι μέσα σε ένα λεπτό! Και μπορεί ο Τερ Στέγκεν να απόκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Μίλερ στο 67’, ωστόσο ο Γερμανός γκολκίπερ δεν τα κατάφερε και απέναντι στον Αλάμπα λίγο αργότερα, με το 3-1 να είναι γεγονός.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τη Μπάγερν να κάνει ποδαρικό με νίκη στην προσπάθεια της να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Βαυαρία.

Οι συνθέσεις:


Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (73' Κίρκοφ), Ρομπέν, Μίλερ (77' Ραφίνια), Κρος (85' Μαρτίνεθ), Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στραντζλ, Ντομίνγκεθ, Ντάεμς, Χέρμαν (70' Χργκότα), Κράμερ (85' Ντε Γιονγκ), Ξάκα, Αράνγκο (71' Γιούνες), Ράφαελ, Κρούζε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.