Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Απώλεια με το... καλημέρα για Παρί

Σαμπιονά: Απώλεια με το... καλημέρα για Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 23:42
Πρώτη απώλεια με το... καλημέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έμεινε ισόπαλη 1-1 στο «Μοσόν» της Μονπελιέ στην πρεμιέρα του Σαμπιονά, με τους γηπεδούχους να παίζουν μάλιστα με 10 παίκτες από το 72’.

Όπως και πέρυσι που κατέκτησε τον τίτλο, η Παρί δεν κέρδισε ούτε φέτος στο «Μοσόν» της Μονπελιέ, μένοντας στο 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ, με τον Καμπελά να κάνει το 1-0 στο 10ο λεπτό, και το μόνο που κατάφερε η Παρί ήταν να ισοφαρίσει στο 60’ με τον Μάξουελ έπειτα από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς .

Τα πράγματα έγιναν ευνοϊκά για τους πρωταθλητές Γαλλίας όταν ο Ελ Καουταρί άφησε την Μονπελιέ με 10 παίκτες στο 72’ με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Λοράν Μπλαν δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της απώλεια στην σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Έντισον Καβάνι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «πρωτευουσιάνους» μπαίνοντας στο 72ο έναντι του Λαβέτσι, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τη λύση απέναντι στους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:


Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Χίλτον, Ελ Καουταρί, Τιενέ, Μαρβό, Σταμπουλί, Μουνιέ (55' Μαρτέν), Καμπελά, Ερέρα (66' Μοντάνιο), Καμαρά (80' Μεζάγκ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Ζαλέ, Τ.Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Ματουιντί, Βεράτι (76' Οζεντά), Παστόρε, Λούκας (86' Ραμπιό), Λαβέτσι (72' Καβάνι), Ιμπραΐμοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.